Resurse umane

S.C. OMEGA PRODCOM SA certifica faptul ca resursele umane reprezinta una din cele mai importante aspecte ale functionarii si dezvoltarii activitatii societatii. Numai pe baza efortului, implicarii, a loialitatii si devotamentului angajatilor, ne putem dezvolta si indeplini obiectivele pe care ni le propunem.
Obiectivul nostru strategic în domeniul resurselor umane se orienteaza catre formarea unei culturi organizationale de tip participativ, care sa asigure dezvoltarea, motivarea si mentinerea resurselor umane în cadrul organizatiei în vederea realizarii cu eficienta maxima a obiectivelor acesteia si satisfacerii nevoilor angajatilor.
În contextul unui mediu economic în continua schimbare, caracterizat prin existenta unui mediu competitiv nou si în care satisfactia clientilor se afla pe primul plan, obiectivele societatii noastre în domeniul resurselor umane se concretizeaza în:
– Planificarea eficienta a resurselor umane, în scopul atingerii obiectivelor pe care ni le-am propus
– Recrutarea si selectia celor mai potriviti oameni pentru ocuparea posturilor
– Aplicarea unui sistem de salarizare si recompensare bazat pe performanta
– Formarea si dezvoltarea profesionala continua a salariatilor, în scopul cresterii competentelor acestora;
– Evaluarea individuala a salariatilor, având ca obiective principale cresterea eficientei si a calitatii muncii acestora;
– Utilizarea unor instrumente diversificate si adecvate de motivare a salariatilor;
– Utilizarea unor mijloace moderne de evaluare si definire a posturilor

Descarca CV

Trimiteti CV-urile dumneavoastra la resurseumane@omega-prodcom.ro.

Va Multumim!

Moran(M10)

Produsul saptamanii/This week's product

Pentru detalii suplimentare, cereri de oferta sau comenzi accesati/For more details, offer requests or orders go to CONTACT.