Servicii

SC Omega Prodcom SA :

  • Singurii producatori de geam ornament si geam armat din Romania si tarile limitrofe Romaniei.
  • Produce si comercializeaza¬†20 modele de geam ornament si armat incolor sau colorat in masa(galben sau bronz).
  • Produce si comercializeaza geam ornament reflexiv si float reflexiv in diferite nuante(maro,albastru) si diferite nivele de opacitate(30% ~ 90%).
  • Comercializeaza geam float si oglinda.
  • Efectueaza transport intern si international atat pentru marfa produsa cat si pentru alte marfuri generale(inclusiv ADR).

Certificari ISO :

 

  • Quality Management Systems ISO 9001:2000
  • Enviromental Management Systems ISO 14001:2004

Activitatea societatii se desfasoara in 3 locatii din Tarnaveni :

Turnul de amestec de pe strada Vadului fn
Materiile prime(nisip,soda…) achizitionate de la furnizorii interni sunt transportate, descarcate si stocate in depozite sau buncare de mare capacitate. Aici urmeaza un tratament termic pentru uscare dupa care sunt cernute pentru a elimina impuritatile si a ajunge la granulatia optima. Pentru efectuarea unei sarje de amestec se folosesc cantare si balante electronice care asigura o dozare precisa. Dupa cantarire, materiile componente se descarca intr-un mixer unde se omogenizeaza si se asigura umiditatea optima. De aici, compozitia astfel obtinuta este transportata pe benzi si elevatoare pana intr-un buncar de unde pleaca cu autoutilitare la unitatea de productie din str Armatei nr 85

Sectia de confectionare a lazilor de ambalare de pe str Pref Vasile Moldovan nr 50
Un numar de 10 angajati preiau elementele de cherestea sosite de la furnizori si le asambleaza in carcase de lemn de diferite marimi, in functie de dimensiunile foilor de geam comandate de clienti si care urmeaza a fi ambalate. Se foloseste material de amortizare – spuma poliuretanica cu desitate variabila conform presiunii la care este supusa.

Unitatea de productie geam laminat de pe str Armatei nr 85
Compozitia obtinuta la turnul de amestec, in combinatie cu deseuri de sticla se alimenteaza in cuptorul de topire. Curentii prezenti aici favorizeaza tranzitia topiturii de sticla spre masina de laminat, unde se formeaza foaia de sticla. Aceasta urmeaza un tratament termic de “recocere” la finalul caruia tenisunile interne sunt eliminate iar foaia de sticla se taie la dimensiunile cerute de client si se ambaleaza in carcase de lemn. Ranforsarea lor le face cu BLR(banda laminata la rece) dupa care se depoziteaza in hala. De aici se manipuleaza cu stiviutoare si poduri rulante si se incarca in camioane, containere sau vagoane cu care pleaca spre beneficiari. Intreg procesul tehnologic este monitorizat si controlat cu ajutorul automatelor programabile,invertoarelor si tablourilor de comanda.

Moran(M10)

Produsul saptamanii/This week's product

Pentru detalii suplimentare, cereri de oferta sau comenzi accesati/For more details, offer requests or orders go to CONTACT.